jQuery Carousel

ZINPRO MIKROELEMEK

ÉLESZTŐ

MIKROFEED TERMÉKEK

TERMÉKEK ÁLLATFAJONKÉNT

DD Formula

A DD Formula olyan ásványi anyagokat tartalmazó mikroelem premix, amely a növendék üszők és szárazonálló tehenek mikroelem ellátásán felül lábegészségügyi szerepel is rendelkezik.
Sok nagyüzemi szarvasmarha telep Digitalis Dermatitis (vagy Mortellaro betegség) szempontjából fertőzöttnek tekinthető. A fertőzés már üsző korban megtörténik, még akkor is, ha az üszők nem, vagy csak kis számban mutatnak sántaságot.

A DD fertőzés kártétele, vagyis a sántaság megjelenése általában az első ellés után jelentkezik. Az üszők erős immunrendszere segíthet a betegség enyhítésében, míg az elléskor, majd az ellés után fellépő stressz és nagyüzemi tartási körülmények fokozzák a sántaság megjelenésének esélyét, annak súlyosságát.

A DD Formula már üsző korban visszafogja a betegség kifejlődését és ellés után kevesebb Dermatitis Digitalis miatt lesántult tehén lesz.

Ennek eredményeként az egyszer ellett üszők könnyebben illeszkednek be az idősebb tehén csoportokba, kisebb lesz ellés után a kondíció vesztés és javul az újravemhesülés esélye is.

Adagolás:
A kívánt eredmény eléréséhez szigorú és pontos adagolásra van szükség. Az etetés pontos beállításához kérje szaktanácsadónk telepre adaptált javaslatát.
Tejelő tehenekkel laktációban nem etethető.

Ellés után a DD Formulának megfelelő, tejelő tehenekkel etethető kiegészítő neve First Step.

 

 

bemutatkozás | újdonságok | termékeink | lábegészségügy | kapcsolat | karrier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugrás a Google térképre Ugrás a Google térképre Ugrás a Zinpro honlapjára Ugrás a kezdőlapra