jQuery Carousel

ZINPRO MIKROELEMEK

ÉLESZTŐ

MIKROFEED TERMÉKEK

TERMÉKEK ÁLLATFAJONKÉNT

First Step


A First Step olyan ásványi anyagokat tartalmazó termék, ami segíti a szarvasmarhák és lovak  lábvég megbetegedésének megelőzését, illetve hatékony támasz a már kialakult betegségek gyógyulásában. A termékben található ásványi-aminosav komplexek építőkövei az egészséges szaruállománynak, segítik annak növekedését, keményítik a szaru szövetállományát és fokozzák ellenálló képességét.

Szarvasmarha

A sántaság az egyik legnagyobb kárt okozó betegség. A sánta tehén kezelése, esetleg selejtezése közvetlenül mérhető költség. A legnagyobb kárt azonban a közvetett költségek okozzák: a rossz szaporodásbiológia, az elmaradt tejtermelés, a tőgygyulladások számának növekedése, kiesés, stb.
A nagyüzemi szarvasmarhatartás körülményei (beton padozat, hígtrágya, kevés alom, stb.) magas tejtermeléssel párosulva hátrányosan hatnak a lábegészségügyi helyzetre.

A First Step kiegészítő használatával keményebb és strapabíróbb lesz a szaruállomány. Növekszik a természetes ellenálló képesség a fertőző lábbetegségekkel (DD fertőzés) szemben. Ennek eredményeként csökken a sántaság, javulnak a szaporodásbiológiai mutatók, kevesebb lesz a selejtezés és nő a tejtermelés.

Az üsző és szárazonálló időszakban etetett DD Formula nevű kiegészítő szerepét a tejtermelés időszakában a First Step kiegészítő veszi át.

Lovak

A First Step kiegészítő használata fokozza a pata ellenálló-képességét, a már kialakult betegségek (töredezés, repedés, rothadás) gyógyulását gyorsítja. A készítményt mindennapi takarmányadalékként adjuk a lovaknak a pata, szőr és bőr regenerálására. Etetés különösen ajánlott sportlovaknak, kemény talajon történő igénybevételnél, gyenge - töredezésre hajlamos patájú lovak esetében. A jó minőségű pata kulcsfontosságú a sántaság megelőzésében.

 

 

bemutatkozás | újdonságok | termékeink | lábegészségügy | kapcsolat | karrier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugrás a Google térképre Ugrás a Google térképre Ugrás a Zinpro honlapjára Ugrás a kezdőlapra